Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Arrangeret Af Pia Mengel
Ledige pladser

Kunst i Folketinget

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Folketinget er også et kunstmuseum. Væggene er prydet med malerier udført af landets ypperste kunstnere som P.S. Krøyer og Per Kirkeby og med keramiske kunstværker, vævede vægtapeter og frescoer. Vi besøger, i det omfang det er muligt, bl.a. den gamle Landstingssal og værelset hvor Udenrigspolitisk Nævn holder møder, Folketingssalen, enkelte partilokaler og Proviantgården. Sidstnævnte er et arkitektonisk mesterværk fra Chr. IV's tid, som i dag fremstår i restaureret stand og bl.a. er udsmykket med Bjørn Nørgaards fantastiske blomst, fremstillet af glas og omgivet af et smukt trægulv i fineste mønster. Under rundvisningen, som foretages af en af Borgens medarbejdere, fortælles om de kunstnere, der har udført værkerne og om brugen af de forskellige lokaler. Besøget indledes i Snapstinget, hvor der serveres to styks smørrebrød.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 05-11-2019, kl. 18:15

Ugedag Tirsdag
Holdnr922543
Adresse Christiansborg
Christiansborg Slot 1
1218 København K
LokaleRigsdagsgården
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

05-11-2019 Tirsdag 18:15  -  20:15

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter: Rundvisning inviteret af Folketinget foretages af Christiansborgs slotsbetjente. Besøget indledes i Snapstinget, hvor der serveres 2 stk. smørrebrød eksl. drikkevarer (Drikkevarer betales individuelt). Møde: Besøgsindgangen til højre for den store trappe i Rigsdagsgården.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.