Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Lokal Foredragsholder
Få ledige pladser

FN-Byen og arbejdet med Verdensmålene

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Dette besøg i FN byen giver dig en enestående mulighed for at kombinere et besøg i en helt unik bygning baseret på bæredygtige materialer, der huser 11 FN organisationer samt at høre om FN's 17 verdensmål, der skal være implementeret i 2030. Foredraget om verdensmålene foregår på dansk og varetages af medarbejdere, der er med til at sikre, at målene føres ud i livet, ligesom de gerne giver et bud på, hvad den enkelte kan bidrage med i hverdagen. Uanset om du deltog i Folkemødet på Bornholm i sommer kan vi love dig en berigende og spændende eftermiddag. Besøget tager ca. 2 ½ time inklusiv sikkerhedscheckDette besøg i FN byen giver dig en enestående mulighed for at kombinere et besøg i en helt unik bygning baseret på bæredygtige materialer, der huser 11 FN organisationer samt at høre om FN's 17 verdensmål, der skal være implementeret i 2030. Foredraget om verdensmålene foregår på dansk og varetages af medarbejdere, der er med til at sikre, at målene føres ud i livet, ligesom de gerne giver et bud på, hvad den enkelte kan bidrage med i hverdagen. Uanset om du deltog i Folkemødet på Bornholm i sommer kan vi love dig en berigende og spændende eftermiddag. Besøget tager ca. 2 ½ time inklusiv sikkerhedscheck

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 07-11-2019, kl. 13:00

Ugedag Torsdag
Holdnr917121
Adresse FN-byen Nordhavnen
Marmorvej 51
2100 København Ø
LokaleMarmorvej 51
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

07-11-2019 Torsdag 13:00  -  15:30

Faktaoplysning

Bemærk Foredraget om verdensmålene foregår på dansk.Besøget tager ca. 2 ½ time inklusiv sikkerhedscheck. Der skal medbringes billeddokumentation. AOF Kontaktperson på dagen: Christina Heje- mobil: 2894 1341, møder dig ved indtjekningen.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.