Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Se I Programtekst
Ledige pladser

Det betyder Folketingsvalget for dig.

Ved spørgsmål ring til 24 85 57 04

Det betyder Folketingsvalget for dig og Danmark.
Når stemmerne er talt op på valgaften har danskerne talt. Men hvad sagde de egentligt? Sammen med Noa Redington, dykker vi ned i valgets kringelkroge og kampe. I et underholdende, engagerende og knivskarpt foredrag opridser Noa Redington valgets perspektiver.
Vi bliver klogere på vælgernes vandringer og deres dagsorden. Vi kigger under kølerhjelmen på partiernes kampagner. Sidst men ikke mindst ser vi på, hvad valget betyder for dig og Danmark. Kort sagt: Hvad var valgets tale?
Oplægget bygger på den mest opdaterede viden om vælgernes vandringer og holdninger. Men vigtigst: Det er dialogbaseret. Det er ikke foredrag man "bare" lytter til. Det er et foredrag, der aktiverer dig som borger.
Vi vil invitere lokale Politikere til at deltage.
Noa Redington trækker på sine erfaringer fra magtens maskinrum i Statsministeriet, hvor han var ansat i knap 4 år som særlig rådgiver for Helle Thorning-Schmidt.
Han en af Danmarks førende og mest brugte politiske kommentatorer. Noa Redington er fast tilknyttet TV2/News, en efterspurgt foredragsholder og skriver den ugentlige klumme Sigtekornet i Politiken. Han er kendt for sit vid og bid.


Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 04-11-2019, kl. 19:00

Ugedag Mandag
Holdnr905-1902
Adresse Frivilligcentret
Søndre Boulevard 82 a
4930 Maribo
LokaleMødelokale
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Lolland

Kursusdage

04-11-2019 Mandag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Bemærk Der serveres Kaffe og kage i pausen

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.