Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Camilla Stockmann
Ledige pladser

Bullshit - fortællingen om en familie

Ved spørgsmål ring til 45 80 19 00

Vinder af Cavlingprisen 2017 Politiken-journalist Camilla Stockmann står bag den dokumentariske historie om 'Bullshit', og leverer den ufortalte historie om den første store bandekrig i Danmark. Det er den menneskelige historie om pigerne og drengene, der lavede deres første rygmærke i den lokale ungdomsklub og drev ind i bandelivet. Det er historien om, hvordan drengen Henning gik fra at stjæle slik hos den lokale købmand i Nyhavn til at blive præsident for Danmarks største rockerklub og lede hashhandlen på Christiania - og siden blive likvideret foran sit hus på Amager i København. Det er historien om kærlighedsforholdet mellem Henning og Pia, der med tiden blev Danmarkskendt som Makrellen og Makrellens Enke.
Klubben Bullshit udkæmper fra 1977 til 1987 krigen mod den amerikansk funderede klub Hells Angels, og konflikten udvikler sig til de voldsomste væbnede kampe i Danmark siden anden verdenskrig, hvor i alt otte unge mænd på Bullshit-siden blev likvideret. Da Henning bliver skudt med et automatvåben sidder Pia ved siden af ham.
Foredraget, der er højst aktuelt, handler om bandekrig, kærlighed og radikaliseringens natur.

Mulighed for at bestille 2 retters menu for kr. 225,- pr. person ex drikkevarer. Se mere her

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 03-04-2019, kl. 19:30

Ugedag Onsdag
Holdnr911004
Adresse Konventum - LO Skolen
Gl. Hellebækvej 70
3000 Helsingør
Lokaleoplyses senere
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nordsjælland

Kursusdage

03-04-2019 Onsdag 19:30  -  21:00

Faktaoplysning

Bemærk Mulighed for at bestille 2 retters menu for kr. 225,- pr. person ex drikkevarer. Se mere her:

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.