Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Gæst Foredrag
Venteliste

Lune Carlsen - Kim Larsen hyldest

Ved spørgsmål ring til 32 51 14 95

Pris inkluderer Kim Larsens livret: pasta pomodoro og 1 glas chianti.

I 2018 mistede vi alle Kim Larsen. I hans ånd skal vi hygge os med hans yndlingsret: pasta pomodoro, mens vi skåler i et glas chianti. Dernæst skal vi lytte til hans sange.

Jan "Lune" Carlsen er en mand der altid har, og altid vil beundre den folkekære Kim Larsen. Ikke nødvendigvis for alt hvad han gjorde - men for det han var!

Hans tekster og melodier har altid ligget tæt på Jans hjerte - og siden 2004 har Carlsen optrådt og spillet landet tyndt med Kim Larsens sange.

Dette giver sig også udtryk i Carlsens fantastiske og stemningsfulde fortolkninger, hvor sangstemmen bliver gengivet, så man nærmest ikke kan høre forskel fra "originalen". Der bliver lagt stor personlighed i fortolkningerne, hvor der således også bliver plads til solo'er og musikalske indslag.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 25-04-2019, kl. 18:00

Ugedag Torsdag
Holdnr191225
Adresse 3F i Kastrup
Saltværksvej 68
2770 Kastrup
LokaleFestsalen, stuen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Amager

Kursusdage

25-04-2019 Torsdag 18:00  -  20:30

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.