Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Gæst Foredrag
Ledige pladser

Bag om operation X

Ved spørgsmål ring til 32 51 14 95

I foredraget Bag om Operation X giver Morten Spiegelhauer publikum historierne bag det anmelderroste, prisbelønnede og ikke mindst debatskabende TV-program Operation X - fra de mange overvejelser og anstrengelser til resultaterne og ikke mindst konsekvenserne.

Som frontfigur på TV2-programmet har Morten Spiegelhauer gennem mere end 12 år gennemført flere hundrede konfrontationer med alt fra hundehandlere og hårde kriminelle til direktører og ministre.

Hver gang har han måttet mobilisere sit personlige mod, og det har ikke været uden personlige konsekvenser. For Morten Spiegelhauer har ofte været nødt til at overskride sine egne personlige grænser i forbindelse med arbejdet på Operation X, hvor det desværre også gået ud over privatlivet. Han har skullet forholde sig til dødstrusler og har i en periode måttet gå under jorden med familien.

Men det har ikke afholdt ham fra at fortsætte som vært på det afslørende TV-program.

Foredraget arrangeres i samarbejde mellem AOF Amager og Tårnby Hovedbibliotek.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 26-02-2019, kl. 19:30

Ugedag Tirsdag
Holdnr191221
Adresse Hovedbiblioteket
Kamillevej 10
2770 Kastrup
LokaleRotunden, Udlånet
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Amager

Kursusdage

26-02-2019 Tirsdag 19:30  -  21:30

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.