Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Kaj Larsen
Ledige pladser

Kærlighed, ven/veninde-og parforhold i den nye tid

Foredrag ved Astrolog Kaj Larsen.

Udviklingen især i den vestlige verden har betydet, at der er færre mennesker, der lever i såkaldte traditionelle kernefamilier, og at familiemønstrene har ændret sig, således at der i dag er skabt mange nye og forskellige familie- og venskabskonstellationer.

Når statistikken viser en høj skilsmisseprocent, kan det for det første skyldes, at det for mange af os - i denne nye tid med et meget stort udviklingspotentiale - ganske enkelt ikke vil være gavnligt for vores udvikling at være i et fast livsvarigt parforhold. Måske er der aftalt i vores sjælkontrakter, at vi kun er i bestemte relationer for en kortere periode og ligeledes kan der for den enkelte være aftalt en kortere eller længere livsfase som single.

Dernæst kan årsagen til, at mange parforhold opløses, også skyldes, at parforholdet først og fremmest er bygget op omkring det fysiske og det følelsesmæssige, men uden at kærligheden er baseret på en egentlig sjælskontakt. Hvis der ikke er kontakt på sjæleplan, vil relationen på sigt miste sin betydning og værdi for til sidst helt at opløses og herved give parterne mulighed for hver især at indgå i nye, kærlige og givende sjælsrelationer.

(Yderlig oplysning om foredraget på www.astrologi-info.dk)

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 26-02-2019, kl. 19:00

Ugedag Tirsdag
Holdnr91-701
Adresse Sct. Severin Skole
Moltrupvej 1 A
6100 Haderslev
Lokaleklasseværelse
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF SYD

Kursusdage

26-02-2019 Tirsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Flere kurser