Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Steen Grønnegaard
Ledige pladser

Hverdagsmad med spiselige insekter

Ved spørgsmål ring til 56 95 75 80

Madformidler Charlotte Bay Hansen vil udfordre vanetænkningen i vores madkultur ved at lave god hverdagsmad med spiselige insekter. Insekter er en fremragende smagsgiver, og de er nogle af nutidens mest hypede råvarer i den gastronomiske verden. Men alligevel er det ikke lige naturligt for alle at spise insekter. To milliarder spiser insekter hver dag på verdensplan. Så hvorfor skal vi snydes herhjemme, når de både er sunde, smager godt og produceres bæredygtigt? Foredraget bygger på Charlottes fascination af det uudforskede potentiale for spiselige insekter som hverdagsmad herhjemme, og hendes ønske om at udfordre madkultur og bæredygtighed. Hun har som erfaren foredragsholder besøgt biblioteker, virksomheder og skoler i hele landet. Selv landets tidligere statsminister har spist med til bords med insekter på menuen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 06-11-2019, kl. 17:30

Ugedag Onsdag
Holdnr19-7104
Adresse AOF
Snorrebakken 58
3700 Rønne
LokaleHovedbygning sal
Holdtimer2,36363636
Antal mødegange1
AfdelingAOF Bornholm

Kursusdage

06-11-2019 Onsdag 17:30  -  19:30

Faktaoplysning

Bemærk Madformidler Charlotte Bay Hansen vil udfordre vanetænkningen i vores madkultur ved at lave god hverdagsmad med spiselige insekter. Insekter er en fremragende smagsgiver, og de er nogle af nutidens mest hypede råvarer i den gastronomiske verden. Men alligevel er det ikke lige naturligt for alle at spise insekter. To milliarder spiser insekter hver dag på verdensplan. Så hvorfor skal vi snydes herhjemme, når de både er sunde, smager godt og produceres bæredygtigt? Foredraget bygger på Charlottes fascination af det uudforskede potentiale for spiselige insekter som hverdagsmad herhjemme, og hendes ønske om at udfordre madkultur og bæredygtighed. Hun har som erfaren foredragsholder besøgt biblioteker, virksomheder og skoler i hele landet. Selv landets tidligere statsminister har spist med til bords med insekter på menuen.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.