Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Nikolaj Andersen
Ledige pladser

Søndags Cafe - FESTLIG REVYEFTERMIDDAG

Ved spørgsmål ring til 20 40 42 10

Dansk revyhistorie starter nytårsaften 1849, og på scenen optræder medlemmer af en familie, som stadigvæk er i branchen (familienavnet afsløres først d. 24/11). Foran det første revyorkester stod selveste H.C. Lumbye som dirigent.
I de næsten 170 år, der er gået siden starten, har dansk revy oplevet både op- og nedture, men i de senere år er genren vokset til nye højder, og folk strømmer til revyscener overalt i Danmark i store mængder. Igennem årene har en lang række kunstnere boltret sig på de forskellige scener, og mange af dem har opnået nærmest kultisk berømmelse - tænk f.eks. på Liva Weel, Osvald Helmuth og Dirch Passer.
Musiker og pensioneret højskolemand, Nikolaj Andersen, fortæller udvalgte anekdoter og hændelser fra de mange års revyhistorie samt akkompagnerer og synger for til et stort udvalg af de kendteste revyviser, som vi synger sammen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 24-11-2019, kl. 13:00

Ugedag Søndag
Holdnr192-773
Adresse Birkebjergcentret
Birkebjerg Alle 9
4700 Næstved
LokaleKantinen
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Næstved og Susålandet

Kursusdage

24-11-2019 Søndag 13:00  -  15:00

Faktaoplysning

Forudsætninger Der serveres kaffe og kringle i pausen

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.