Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Gunhild Weisbjerg
Ledige pladser

Kvindelivets dilemma. - Når vi nu så gerne vil ..

Ved spørgsmål ring til 20 40 42 10

Foredragsholder: Gunhild Weisbjerg

Kvindelivets dilemma. -Når vi nu så gerne vil det hele?

Hvordan får vi det hele til at hænge sammen, når ambitionerne er mere end blot at have et "arbejde" og samtidig ønsker et meningsfyldt familieliv.? Når vi nu har så svært ved at afgive magten i hjemmet.? Hvordan undgås følelsen af utilstrækkelighed, manglende overblik?. Oplevelsen af ikke rigtig at passe til de krav livet stiller til jer- eller til de krav I stiller til livet. Faktorer, der bidrager til stress og udbrændthed. Foredraget er en bedstemors råd baseret på et langt livs erkendelse af, at den højere mening med livet aldrig kun var arbejdet.

Kom og bliv provokeret og inspireret til at invitere livstilfredsheden ind i jeres liv.


Gunhild Weisbjerg har mere end 30 års praksiserfaring som coach og terapeut. Hun har medvirket i en række radioudsendelser, gæste optrådt som ekspert i TV i "fredagi farver"," Pernilles univers", på DR 2 "Sådan er kvinder i "formiddage" med Nis Boesdal, hvor hun svarer på, hvorfor vi kvinder altid vil lave om på vores mænd. Nu kan du møde hende live hos AOF I Næstved.( se www charmekursus.dk)

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 21-11-2019, kl. 19:00

Ugedag Torsdag
Holdnr192-903
Adresse Grønnegades Kaserne
Grønnegade 10
4700 Næstved
LokaleMusikstalden
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Næstved og Susålandet

Kursusdage

21-11-2019 Torsdag 19:00  -  20:40

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.