Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Se I Programtekst
Ledige pladser

Den Ubrydelige Vane

Ved spørgsmål ring til 24 85 57 04

Den Ubrydelige Vane
Ved Jacob Søndergaard

Rygerne har knækket koden til at skabe en varig adfærdsændring. De har skabt Den Ubrydelige Vane.
Jacobs budskab er simpelt paradoksalt dog provokerende. For rygning er jo noget af det mest usunde vi kan byde vores krop.
Korrekt! Men det er alligevel lykkedes dem at anvende mange principper for forandring, som du med rette kan benytte dig af. Og kopiere over på de områder af dit liv, som du ønsker skal fylde mere for dig.
Det kan være at du vil have gang i regelmæssig bevægelse & motion. Måske skal klaveret støves af. Eller måske er det brætspil med venner og familie, som skal blive en ny og sjov ting.
De fleste tror fejlagtigt, at sundhed kun kan opnåes med en vilje og motivation, som ses hos en jægersoldat. Det er langt fra sandheden. Fokus skal ligge på en systematisk opbygning af færdigheder kombineret med forståelse for de triggers, der former vores hverdag. Triggers er de ting, der former vores valg. Bevidste såvel som ubevidste.

Jacob har identificeret 6 principper, som alle rygere har til fælles, som giver dem optimale forudsætninger for at holde fast i deres vane. Med afsæt i disse principper, kombineret med røverhistorier fra TV-programmet Rigtige Mænd, guider Jacob deltagerne gennem deres forandringsproces, så de forlader foredraget motiverede og handlekraftige.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 08-01-2020, kl. 19:00

Ugedag Onsdag
Holdnr907-2001
Adresse Maribo Hallerne
Ved Stadion 4
4930 Maribo
LokaleBordtennislokalet
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Lolland

Kursusdage

08-01-2020 Onsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.