Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Nana Michelsen
Ledige pladser

Foredrag om energi og fødder

Ved spørgsmål ring til 97 12 71 22

Foredrag - Ved energi og fødder

v. fodlæser Nana Michelsen


Alle har en holdning til fødder. Nogle elsker dem. Andre kan ikke fordrage dem. Specielt kan man have det svært med sine egne fødder. Men hvad er det egentlig, dine fødder fortæller om dig med den måde, de ser ud på? Ja, det bliver du lidt klogere på i løbet af foredraget, hvor du får kendskab til fodlæsningens forunderlige verden. Du får ny viden om dine fødder og bliver aktiv, når vi læser hinandens fødder. Vi kommer ind på, hvad dine fødders udseende fortæller om din personlighed - og du får at vide, hvad fodtype du er. Vi starter med at aktivere kroppens energifelt igennem meditation, hvor dine energihjul, chakraerne, fyldes op og renses. Du får punkter, der kan afhjælpe stress, give dig god jordforbindelse og aktivere energien fra fødderne.
Fodlæser og kranio-sakral terapeut Nana Michelsen har en stor kærlighed til fødder og elsker at læse dem og prøve at tyde deres fortælling. Til februar starter Nana en fodlæseruddannelse som noget nyt i Danmark, hvor det er ukendt at læse og få læst sine fødder. Fodlæsning er beslægtet med håndlæsning. Men alligevel en anden måde at nærme sig din personlighed og din sjæl på. En fodlæsning viser dit udviklingspotentiale. De viser dig vej til at finde tilbage til dig selv. Den, du virkelig er. Din sjæl.


Så det er et spændende eventyr, du begiver dig ud i - med masser af god energi og kærlighed til dine fantastiske fødder - og dig.https://nanamichelsen.dk/fodlaesning

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 14-11-2019, kl. 18:30

Ugedag Torsdag
Holdnr19104
Adresse AOF Herning
Gl. Landevej 3
7400 Herning
LokaleStuen
Holdtimer1,5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Herning

Kursusdage

14-11-2019 Torsdag 18:30  -  20:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.