Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Anja Snejbjerg
Ledige pladser

Derfor bøvler du med kærligheden

Ved spørgsmål ring til 86 81 21 00

Skilsmisseprocenten har aldrig været så høj, som den er nu. Og aldrig har så mange mennesker levet alene.

Oplever du også, at det med kærlighed og parforhold er svært? Måske er du i et parforhold, hvor I oplever gentagne og tiltagende konflikter? Eller det kan være, at du simpelthen, ligesom rigtig mange andre i vor tid, synes, at det er rigtig svært at finde den rette partner. Måske har du søgt et stykke tid og været på mange dates.

Foredragsholderen vil give sine bud på årsager til, at kærligheden har så trange kår i vor tid. Både i forhold til faldgrupperne, for dem, som allerede er i et parforhold. Anja Snejbjerg vil dog ligeledes komme ind på, hvorfor det for så mange er så svært i det hele taget at finde den rette partner og danne en varig relation.

Ligeledes vil du ved foredraget blive præsenteret for en række redskaber og veje til at få dit nuværende parforhold til at fungere bedre. Og hvis du ikke er i et parforhold - til at finde kærligheden med en partner i et varigt parforhold.

Der tilsendes ikke fysiske billetter - sig blot dit navn i døren.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 26-03-2019, kl. 19:00

Ugedag Tirsdag
Holdnr19-22617
Adresse Dokk1
Hack Kampmanns Plads 2
8000 Århus C
LokaleLille sal
Holdtimer3
Antal mødegange1
AfdelingAOF Aarhus

Kursusdage

26-03-2019 Tirsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Bemærk Der tilsendes ikke fysiske billetter - sig blot dit navn i døren, så har vi registreret din tilmelding og betaling. Sluttidspunkt er vejledende.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.