Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Anne Cathrine Riebnitzsky
Ledige pladser

Smaragdsliberen

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Anne-Cathrine Riebnitzsky har med Smaragdsliberen atter fået blændende anmeldelser. Bogen kredser om døden og livet, tro og eksistens. Den er livsbekræftende og endnu en gang har Riebnitzsky skrevet en bog som der tales begejstret om. Hør forfatteren fortælle om bogens tilblivelse og hendes tanker bag bogens temaer.
Anne-Cathrine Riebnitzskys baggrund i både det litterære og militære gør hendes forfatterskab atypisk. I en hverdagsrealistisk prosa fortæller hun om udsatte børn i fattige, danske familier og kvinders liv i det krigshærgede Afghanistan. I sine prisvindende romaner sætter hun fokus på børn og kvinders vilkår. Debutromanen "Den stjålne vej"fra 2012 handler om almindelige menneskeskæbner i et Afghanistan præget af krig og terror, og "Forbandede yngel" fra 2013 beskriver en søskendeflok i en dansk provinsfamilie, der mistrives og vanrøgtes. Hun trækker på sin egen barndom og erfaringer fra Helmand-provinsen, når hun i sin fiktion problematiserer familieforhold, fattigdom og seksualitet.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 25-02-2019, kl. 19:00

Ugedag Mandag
Holdnr918011
Adresse Gladsaxe Hovedbibliotek
Søborg Hovedgade 220
2860 Søborg
Lokalestor sal
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

25-02-2019 Mandag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.