Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Bjarne Henrik Lundis
Ledige pladser

Sommeraften i Tove Ditlevsens tegn

Ved spørgsmål ring til 38 16 03 36

Sommeraftenen er dedikeret til Vesterbros mest kendte stemme, Tove Ditlevsen. Nok kunne hun fyre en rap replik af, men indvendig var hun en sart og følsom blomst.
Hun kæmpede livet igennem med at få den virkelige verden til at smelte sammen med den verden, som hun byggede op i sin digtning. Tove Ditlevsen formåede med sine bøger om sin opvækst i Barndommens Gade i Hedebygade, om hendes ægteskab og om være misbruger at nå ud til rigtig mange mennesker. Tove Ditlevsen er populær som aldrig før. Hun skrev om det nære på en måde, som vi andre kan genkende noget af os selv i hendes værker.

Vi starter aftenen ved Kristkirken på Enghave Plads, hvor Tove Ditlevsen blev begravet fra, går videre til Barndommens Gade og hendes skole, som i dag har taget navn efter hende.
Vi slutter med foredrag og debat om Tove Ditlevsen på restaurant Klubben/Tove Ditlevsens Mindehave, hvor hun selv holdt meget af at komme på sine ældre dage.

Prisen er inkl. mad, byvandring og debat. Drikkevarer på egen regning.
Onsdag den 12. juni kl. 17.00 til 20.00

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 12-06-2019, kl. 17:00

Ugedag Onsdag
Holdnr191000
Adresse Kristkirken
Enghave Plads 18
1670 København V
LokaleKristkirken
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Frederiksberg-København

Kursusdage

12-06-2019 Onsdag 17:00  -  20:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.