Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Niels Honoré
Ledige pladser

Ølsmagning - og en lille smule om sundhed

Ved spørgsmål ring til 70 20 23 77

Hallo mand - det her er for dig.
Lad os præsentere sundhedsskjoldet:
Sundhedsskjoldet er dit personlige skjold til at kæmpe mod sukkerorkerne nede i Netto, Darth Vader hverdagsøllene og din ultimative fjende: skumdelfinerne.
Denne aften arbejder vi med sundhedsskjoldet, og du får selv lov til at konfigurere dit eget personlige skjold til evigt eje og kamp i hverdagens kaloriefyldte minefelt.
Fysioterapeut, forfatter og hjemmehjælper Niels Honoré, holder et humoristisk foredrag og på baggrund af nyeste forskning indenfor emnerne sundhed, forebyggelse og trivsel.
I foredraget vil du ikke møde nogen løftede pegefingre, men i stedet få masser at tips og tricks til at komme en smule sundere igennem hverdagen.
Foredraget tager udgangspunkt i denne læresætning:
”Æd mindre, bevæg dig mere, spis grønt, groft og længe. Sov godt og med god kvalitet, hav sex og vær social. Drik alkohol sammen med andre, stop med at ryge og husk at motion også er styrketræning, yoga og mindfulness.”
I oktober 2017 udgav Niels bogen ”Altæderens guide til en sundere hverdag”, som med krammer, dumslag og 117 sjove ideer forsøger at gøre særligt den danske mand en smule sundere.
Kvinder er dog særligt velkommen, da indsigt i mandens simple hjerne vil kunne øge sandsynligheden for at hjælpe manden betragtelig??

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 20-10-2020, kl. 19:00

Ugedag Tirsdag
Holdnr712021901
Adresse Bygningen
Ved Anlæget 14 B
7100 Vejle
LokaleStoresal
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vejle-Fredericia

Kursusdage

20-10-2020 Tirsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.