Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Marie Raes Og Helle Madsen
Ledige pladser

Forført af sukker - foredrag med to ildsjæle

Ved spørgsmål ring til 86 81 21 00

Forført af sukker

Har du svært ved at gå forbi chokoladen og slikhylderne i supermarkedet? Eller skal du lige ind til bageren på vej hjem fra arbejde? Er dine børn vilde med sodavand og fredagsslik? Så er dette foredrag helt sikkert noget for dig.

Kom med på en rejse gennem sukkerets historie og indflydelse på vores madkultur. Vidste du for eksempel, at sukker har indflydelse på vores sociale liv, samvær og adfærd? Det er der en helt naturlig forklaring på. Med første del af dette foredrag får du opdateret viden og ny indsigt, så du kan tage nogle andre valg i din hverdag.

I anden del af foredraget vil vi snakke om sukkerafhængighed, - du ved, når man begynder at lyve om, hvor meget slik, chokolade, kage, chips eller andet man spiser, når man sniger sig ind i butikker, og man gemmer det man køber. Hvad er sukkerafhængighed, hvad er tegnene, du skal holde øje med, og hvordan kan du håndtere det. Vi vil lave en lille test, så du får en fornemmelse af, om du er sukkerafhængig.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 19-09-2019, kl. 19:00

Ugedag Torsdag
Holdnr19-12032
Adresse Medborgerhuset
Bindslevs Plads 5
8600 Silkeborg
LokaleSAL C, 1.
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Silkeborg Aftenskole

Kursusdage

19-09-2019 Torsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.