Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Steen Grønnegaard
Ledige pladser

Mennesker i klimaets brændpunkter - live stream

Ved spørgsmål ring til 56 95 75 80

Foredrag ved professor i klimaforandringer Sebastian H. Mernild, Nansen Centeret, Bergen og journalisterne Lars From og Klaus Dohm, Jyllands-Posten.
Tag med to journalister på en opdagelsesrejse Jorden rundt til klimaets brændpunkter hvor stadig mere vildt og uforudsigeligt vejr forandrer levevilkårene for helt almindelige mennesker. Og hør klimaprofessoren fortælle om indianernes, fiskernes, landmændenes og kvægavlernes udfordringer – ude og herhjemme – og om disse forandringer skyldes tilfældigheder, eller om de er en konsekvens af at klimaet forandrer sig. Hvorfor det sker, og hvad det betyder.
Udbydes i samarbejde med Bornholms Folkeuniversitet.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 05-11-2019, kl. 19:00

Ugedag Tirsdag
Holdnr19-7103
Adresse AOF
Snorrebakken 58
3700 Rønne
LokaleHovedbygning sal
Holdtimer2,36363636
Antal mødegange1
AfdelingAOF Bornholm

Kursusdage

05-11-2019 Tirsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Bemærk Foredrag ved professor i klimaforandringer Sebastian H. Mernild, Nansen Centeret, Bergen og journalisterne Lars From og Klaus Dohm, Jyllands-Posten. Tag med to journalister på en opdagelsesrejse Jorden rundt til klimaets brændpunkter hvor stadig mere vildt og uforudsigeligt vejr forandrer levevilkårene for helt almindelige mennesker. Og hør klimaprofessoren fortælle om indianernes, fiskernes, landmændenes og kvægavlernes udfordringer – ude og herhjemme – og om disse forandringer skyldes tilfældigheder, eller om de er en konsekvens af at klimaet forandrer sig. Hvorfor det sker, og hvad det betyder. Udbydes i samarbejde med Bornholms Folkeuniversitet.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.