Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Thomas Kristensen
Ledige pladser

Kysser himlen

Ved spørgsmål ring til 45 80 19 00

Thomas Kristensen (MET) er en af Danmarks mest erfarne jagerpiloter. I dette foredrag tager han en rejse gennem et liv, som har sit udspring i skyggen af den første månelanding.

Thomas vokser op i rolige omgivelser på Amager, men teenageårene og fodboldspillet på Fremad Amagers baner bliver afløst af en tilværelse på den anden side af lydmuren. Som 23-årig kan han kalde sig pilot og for første gang spænde sig fast i ACES II katapultsædet i et F-16 jagerfly.

Foredraget giver et helt særligt indblik i tilværelsen som jagerpilot i det danske flyvevåben. MET fortæller blandt andet om uddannelsen samt træningen, om udstyret, teknikken og om et unikt broderligt kammeratskab i jagereskadrillerne.

METs åbenhjertige fortælling om de personlige oplevelser og overvejelser ved at skulle gå i krig, giver stof til eftertanke hos tilhøreren.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 04-04-2019, kl. 19:00

Ugedag Torsdag
Holdnr911200
Adresse Kulturcenter Mariehøj
Øverødvej 246
2840 Holte
LokalePer Kirkeby -bygn A
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nordsjælland

Kursusdage

04-04-2019 Torsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.