Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Allan Mylius Thomsen
Ledige pladser

Allan Mylius og julens traditioner - i Dragør

Ved spørgsmål ring til 32 51 14 95

2 hyggelige timer med historiker og forfatter Allan Mylius Thomsen, som fortæller lystigt om julens historie, traditioner og dens udvikling fra hedensk tid og frem til vore dage.

Kom og hør, hvordan det var dengang, man kunne få besøg af farlige væsener ved juletid. Og om hvordan disse væsener udviklede sig til den rare julenisse, vi kender i dag.
Vi hører også om hvor juletræet, adventskransen, pynten, hvor julemanden kommer fra, og om traditionen med juleudstillinger, julebryg og julemad. Mange af de ting, vi forbinder med jul, stammer fra udlandet, men enkelte er lokale og findes kun i Danmark.

I forbindelse med juleforedraget, serverer Torben og hans personale i restaurant Dragør Fort en dejlig julemiddag for os, bestående af flæskesteg med rådkål, brun sovs og kartofler.

Prisen inkluderer maden, men ikke drikkevarer.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 06-11-2019, kl. 17:00

Ugedag Onsdag
Holdnr192287
Adresse Dragør Fort
Prins Knuds Dæmning 2
2791 Dragør
LokaleRestauranten
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Amager

Kursusdage

06-11-2019 Onsdag 17:00  -  19:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.