Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Ledige pladser

ARC med CopenHill

Ved spørgsmål ring til 44 91 91 11

En af Københavns nye spektakulære bygninger er forbrændingsanstalten ARC også kaldet CopenHill. Bygningen er tegnet af tegnestuen BIG, mens selve maskineriet er lavet af ingeniører med speciale i håndtering af affald både fra husstande og fra fabrikker. Amager Bakke eller CopenHill, som den ogå kaldes, skal udover at forvandle skrald til fjernvarme og energi, fungere som skibakke, hiking-sti, klatrevæg og rekreativt område. Vi begynder med et lysbillede-foredrag om affaldssortering m.m. hvorefter vi kommer rundt i selve hjertet af forbrændingsanstalten. Når hele det skrå tag er færdigt, kommer det til at rumme en skibakke med bl.a. sort løjpe, grøn plastic-sne, beplantning og en sti, der ender på toppen af bygningen. Sluttelig skal vi op på taget (via elevator) af den ca. 90 meter høje bygning.
Vi tager forbehold for vejrlig, da taget er lukket ved uvejr.

Mødested: Vindmøllevej 6, 2300 Kbh. S.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 23-11-2019, kl. 10:00

Ugedag Lørdag
Holdnr291723
Adresse CopenHill
Vindmøllevej 6
2300 København S
LokaleVed indgangen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Herlev

Kursusdage

23-11-2019 Lørdag 10:00  -  12:00

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter foredrag, introfilm og rundvisning. Offentlig transport til stedet: Bus 23 + Bus 9 A - herefter ca. 12 min.s gang. Vi tager forbehold for vejrlig, da taget er lukket ved uvejr. Mødested: Vindmøllevej 6, 2300 Kbh. S.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Flere kurser