Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Ledige pladser

Frederiksberg Slot og julefrokost

Ved spørgsmål ring til 44 91 91 11

Langt ude på landet opførte Frederik IV i 1699 et dejligt sommerslot efter italiensk forbillede. I 1700-tallet voksede slottet til sin nuværende størrelse. Men i 1800-tallet fik de kongelige andre interesser, og i 1868 overtog Hærens officersskole slottet til brug for uddannelse af officerer. Slottets historie er meget spændende. Bl.a. har det været elskovsrede for forskellige kongelige personer. På vor rundgang i slottet vil vi se de mange velbevarede sale og rum: Bl.a. Riddersalen, Marskalstuen og Chr.VII´s marmor badeværelse samt den særprægede slotskirke. På denne årstid er slottet lidt i julestemning med duften af gran o.l.. Derfor afsluttes besøget med en dejlig julefrokost med de for vor jul traditionelle retter.

Mødested: Slottets indgang

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 22-11-2019, kl. 16:20

Ugedag Fredag
Holdnr291783
Adresse Frederiksberg Slot
Roskildevej 28
2000 Frederiksberg
LokaleSlottets indgang
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Herlev

Kursusdage

22-11-2019 Fredag 16:20  -  19:15

Faktaoplysning

Bemærk Det anbefales at medbringe en lommelygte, da baderummet kun er oplyst med stearin- og dagslys. Rundvisningen er ikke for gangbesværede, da der er en del trapper på slottet. Arrangementet afsluttes i Kavalerfløjen med en meget lækker traditionel dansk julefrokost indeholdende alt hvad hjertet kan begære inkl. 1 øl/vand. Mødested: Slottes indgang

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

Frederiksberg Slot og julefrokost

Ledige pladser
Fredag 22-11-2019, kl. 16:20-19:15 AOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk Arrangeret Af Pia Mengel

Flere kurser