Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Henning Frandsen
Ledige pladser

Min farmor og de andre faldne kvinder

Ved spørgsmål ring til 72 13 23 01

Kvinder har altid havnet på samfundets bund, hvis de fik børn før de blev gift. De blev foragtede enlige mødre, kaldet faldne kvinder, nogle fødte deres børn i skjul og med skam, og slog dem måske ovenikøbet ihjel. Og den ulykkelige kvinde risikerede også sit eget liv, halshugning og det der var værre.
Dagens foredragsholder, Henning Frandsen, havde en farmor, som d. 8. maj 1904 fødte en sund og velskabt datter, der fik navnet Lise. Det var en stor skam, fordi Hennings farmor var ikke gift med Lises far, og det bliver hun heller ikke. Hun overlader derfor datteren til sin mor og flytter langt væk fra Dronninglund. Aldrig fortæller Hennings farmor til sin nye mand og deres fælles børn, at Lise er hendes egen datter.
Dagens bidrag til Kvindernes Internationale Kampdag sætter fokus på en foragt for enlige mødre, der har levet op gennem flere århundreder.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 08-03-2019, kl. 11:00

Ugedag Fredag
Holdnr19-0615
Adresse Sundhedscenter Fryd
Mylius Erichsens Vej 1
9210 Aalborg SØ
LokaleKantinen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nordjylland

Kursusdage

08-03-2019 Fredag 11:00  -  13:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.