Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Venteliste

Zoo efter lukketid - oplev de nye pandaer

Ved spørgsmål ring til 44 91 91 11

Under vores besøg, efter havens almindelige lukketid, oplever vi dyrene på slap line. Vores erfarne zoo-guide vil fortælle om dyrenes adfærd, havens udvikling og om de moderne principper for en "dyrevenlig" drift af Zoo. Vi glæder os, specielt meget, til at skulle hilse på de nye Pandaer, som er en venskabsgave fra Kina. Vi besøger indendørs- såvel som udendørs anlæg og hilser på mange forskellige dyr lige fra flodheste, løver, kænguru til slanger, krybdyr og insekter. Og selvfølgelig ser alle de nye tiltag, haven har haft glæde af de sidste år. Der er kommet store naturlige arealer, hvor elefanter, næsehorn, flodheste m.m. kan få tiden til at gå både med at finde føden og leje med hinanden. Og det har vist sig at dyrene trives, så meget at dyreunger nu ikke er en sjældenhed i vores dejlige gamle Zoologiske have. Haven blev i 2017 begavet med en yndig lille elefantdreng og en næsehorns unge kom der også. Måske er der barsler i vente i foråret 2019, lad os håbe det.

Mødested: Hovedindgang


Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 28-05-2019, kl. 17:25

Ugedag Tirsdag
Holdnr912123
Adresse Zoologisk Have
Roskildevej 32
2000 Frederiksberg
LokaleHovedindgang
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Herlev

Kursusdage

28-05-2019 Tirsdag 17:25  -  19:30

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter entré til Zoologisk Have, og rundvisning ved zoo-guide efter lukketid med fokus på de nye pandaer, den arktiske ring og andre nye dyrebørn. Mødested: Hovedindgang

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

ZOO efter lukketid - oplev de nye pandaer

Ledige pladser
Tirsdag 28-05-2019, kl. 17:25-19:30 AOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk Pia Mengel

Flere kurser