Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Bettina Buhl
Ledige pladser

Bag om måltidets kulturhistorie i Danmark

Ved spørgsmål ring til 62 21 73 73

Et foredrag som kommer bag om måltidets kulturhistorie i Danmark - råvarerne, tilberedningen og serveringen gennem tiderne. Vi skal i køkkenet, i haven, på marken og selvfølgelig skal vi have et spændende kig på de ældste danske kogebøger.

Foredragsholder er museumsinspektør Bettina Buhl er madhistoriker, cand.mag. i historie og kommunikation, museumsinspektør og arbejder dagligt med forskning og formidling af dansk madhistorie i MADENS HUS på Det Grønne Museum. Forfatter til talrige artikler og til bøgerne Historien om danskernes mad i 15.000 år, Danskernes småkager - et småkageleksikon, Sovs skal der til - opskrifter og historie, Badehotellets kogebog samt en madhistorisk bogserie for børn. Bettina bidrager som madhistorisk konsulent på mange projekter og til tv- og radioprogrammer omhandlende mad. Hun er idémager og kreativ udvikler til flere madhistoriske udstillinger og events og er desuden en ivrig foredragsholder. I forbindelse med tv-serien Badehotellet bidrager Bettina med køkkenhistorisk viden og ideer til menuer og tilberedninger.

Sted: Svinget 1, det store mødelokale

Foredraget er arrangeret i samarbejde med Svendborg Folkeuniversitet

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 03-04-2019, kl. 19:00

Ugedag Onsdag
Holdnr191951
Adresse Svinget
Svinget 1
5700 Svendborg
Lokale Mødelokale
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Center Fyn

Kursusdage

03-04-2019 Onsdag 19:00  -  21:45

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.