Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Trine Petersen
Ledige pladser

Psykisk sygdom

Ved spørgsmål ring til 86 81 21 00

En beskrivelse afhvordan Trines forløb har været, og om det at være kastebold, i det megetkomplekse, psykiatriske system vi har i Danmark. Om hendes rejse ind i mørket,hvor selvmord ses som den eneste løsning. Men så kommer spise væringen ind ibilledet, og det bliver hendes første diagnose.Trine Petersen er en43 årig kvinde, der fortsat er psykiatri bruger, men er kommet så langt iforløbet, at hun er blevet i stand til at få noget godt ud af sit ”ødelagte”liv. Hun har erfaret at en god måde at hjælpe andre videre på, er ved selv atvære hudløst ærlig. Og det er hun. Trine har gået i livets skole, men har ikkeen fin uddannelse at diske op med. Hun har dog skrevet to bøger: “Kvinden medde to ansigter” og “Længslernes fængsel”. Læs mere på Trines egen hjemmeside: www.trinesbog.dk.Sind og AOF Randerssætter fokus på det skrøbelige sind gennem en række foredrag også i dennesæson. Under #BRYDTABUET kom der stor fokus på det uperfekte, komplicerede ogudfordrende liv. Der blev inviteret med til hverdagen bag facaderne og der blevvist nuancer af, hvordan livet også kan tage sig ud. Mange af os har ”noget”,der udfordrer os i hverdagen, men graden og kompleksiteten af disseudfordringer kan være meget forskellige. Lige fra dagligdags bekymringer og letmelankoli til invaliderende angst, dyb depression og skizofreni.
På trods af enspirende åbenhed i samfundet og den offentlige sfære, er psykisk sygdom stadigomgærdet af et stort tabu og mange mennesker holder deres udfordringer skjultaf frygt for stigmatisering og fordomsfuldhed. Sind og AOF vil gerne åbne endør til det komplicerede liv ved, at lade en række mennesker åbent og ærligtfortælle om deres liv og hvordan de har fundet vej, til en meningsfuldtilværelse med indhold og glæder.
Kom og hørpersonlige hverdagsberetninger, få viden og indsigt i psykisk sårbarhed. Måske finder vi ud af at der i psykisksårbarhed er en psykisk styrke, som vi kan lære at bruge. Bliv klogere på andreog måske også på dig selv!

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 22-09-2020, kl. 18:00

Ugedag Tirsdag
Holdnr20-70000
Adresse Helligåndshuset
Erik Menveds Plads
8900 Randers C
LokaleLille sal
Holdtimer6
Antal mødegange1
AfdelingAOF Randers

Kursusdage

22-09-2020 Tirsdag 18:00  -  20:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.