Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Michéle Bellaiche
Ledige pladser

Glemmer du, så husker jeg... (foredrag om demens)

Ved spørgsmål ring til 70 20 23 77

Op mod 400.000 danskere er nære pårørende til en person, der har en demenssygdom. Journalist og TV-vært Michèle Bellaiche har været én af dem. I foredraget Glemmer du, så husker jeg… fortæller hun åbent og hjerteligt om, hvordan hun opdagede sin mors begyndende tegn på demens, hvordan hun og familien i lang tid fornægtede det, og hvad hun kunne have gjort for at hjælpe sin mor til et bedre liv med demens.
Det er et meget ærlige og rørende foredrag, hvor publikum kommer helt tæt på de svære situationer og store følelser, der kan fylde hos pårørende til demente. Med udgangspunkt i egne erfaringer giver Michèle Bellaiche konkrete tips til, hvordan man som pårørende kan hjælpe den demente og sig selv til en bedre hverdag med færre bekymringer og frustrationer.
Publikum lærer i foredraget også om nogle af de forskellige former for demens, der findes og får samtidig viden med hjem om, hvad man selv kan gøre for at undgå at blive ramt af den hastigt voksende sygdom. For faktum er, at en tredjedel af alle demenssygdomme kan forebygges uden brug af medicin.
Gå ikke glip af denne ærlige og sårbare - men også livsbekræftende fortælling med Michèle Bellaiche, der også har lavet TV2-dokumentaren Når hjernen svigter. Man kan sagtens tage sin demente pårørende med til dette foredrag, der vil foregå i et roligt tempo og være fuld af sanseindtryk, som også mennesker med demens vil kunne relatere til.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 08-09-2020, kl. 19:00

Ugedag Tirsdag
Holdnr632021905
Adresse Løgumkloster Højskole
Brorsonsvej 2
6240 Løgumkloster
LokaleSal
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Center Sydjylland

Kursusdage

08-09-2020 Tirsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

Glemmer du, så husker jeg... (foredrag om demens)

Ledige pladser
Mandag 07-09-2020, kl. 19:00-21:00 AOF Center Sydjylland Michéle Bellaiche

Glemmer du, så husker jeg… (foredrag om demens)

Ledige pladser
Onsdag 09-09-2020, kl. 19:00-21:00 AOF Kolding Michéle Bellaiche