Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

"Per " Larsen
Ledige pladser

Per Larsen - På kanten af livet

Ved spørgsmål ring til 43 69 10 75

Hør tidligere chefpolitiinspektør og nu rådgiver i kriminalitetsforebyggelse og bandekonflikt - men ikke mindst formand for Børnerådet.
Per Larsen har bl.a. stået i spidsen for efterforskningen 1988-91 af Blekingegadesagen og af kriminaliteten i forbindelse med rockerkrigen 1996-97. Per Larsen har ofte optrådt som talsmand for politiet i medierne. Vi kender bl.a. Per Larsen fra alle kampe mod f.eks. autonome og bandemedlemmer.
Som formand for Børnerådet er han børnenes stemme, børnenes fundament. Han har fået et nyt perspektiv på livet, som et resultat af en kræftsygdom, som han har kæmpet med og fortalt offentligt om.
Per Larsen er jovial og oprigtig, når han medlevende og med en altid positiv tilgang fortæller om sit liv og levned - og frem for alt: vedkommende og humoristisk.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 23-09-2020, kl. 19:00

Ugedag Onsdag
Holdnr201001
Adresse Portalen i Greve
Portalen 1
2670 Greve
LokaleKabaretscenen
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Greve og AOF Solrød

Kursusdage

23-09-2020 Onsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.