Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Ole Larsen
Ledige pladser

Sæt dig mål og få succes i 2020.

Ved spørgsmål ring til 21 13 01 02

Debat: Kan man lære at blive heldig?
Hvis dit liv var en film - gad du så se den? Forestil dig, at du kan skabe det liv, du ønsker? Det er faktisk muligt, hvis du planlægger livet som en filmproduktion. Med mentale teknikker får du inspiration til at skabe en drejebog til et liv med sundhed, kærlighed og rigdom. Du lærer at gøre dine drømme til virkelighed og at bruge din intuition til at træffe de rigtige valg.
Du får nogle energiøvelser, der fjerner stress og giver indre styrke. Du lærer at teste, om dine mål er realistiske. Uanset om du vil reducere din vægt, finde nyt job eller kæreste, planlægge en uddannelse, gå til eksamen eller lægge en investeringsplan, så handler det om at komme til dit mål trin for trin. Derfor lærer du at bruge "Succestrappen" som planlægningsværktøj i år.
Ole Larsen er stressekspert, mentaltræner, ALFAkinesiolog og forfatter. Hans bog "Lær at bruge hjernen på en ny måde med SELVTESTNING" får du på kurset. Du efter vil efter denne workshop gå hjem med nyt mod og en personlig plan for din fremtid


Foredragsholder: Ole Larsen

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 29-09-2020, kl. 18:30

Ugedag Tirsdag
Holdnr25057
Adresse AOF Sydvest Sjælland
Garnisonen 38
4100 Ringsted
LokaleGeneralen,1.sal
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Sydvest Sjælland

Kursusdage

29-09-2020 Tirsdag 18:30  -  21:30

Faktaoplysning

Bemærk Dobbeltforedrag. Prissen er Inkl. bog

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.