Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Charlotte Bay
Ledige pladser

Fremtidens mad med insekter og insektsmagning

Ved spørgsmål ring til 38 16 03 36

Fremtidens mad med insekter og insektsmagning.
Insekter er en fremragende smagsgiver, og de er en hypet råvare i den gastronomiske verden. Alligevel er det ikke lige naturligt for alle at spise insekter, men to milliarder spiser faktisk insekter hver dag på verdensplan. Så hvorfor skal vi snydes herhjemme, når de både er sunde, smager godt og produceres bæredygtigt? Insektkok Charlotte Bay fra BUGAMOK kommer og fortæller, hvordan du kommer i gang med at lave mad med insekter, og hvorfor insekter er det mest klimavenlige valg af kød. Og ikke mindst får du lov at smage.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 10-10-2019, kl. 19:00

Ugedag Torsdag
Holdnr192006
Adresse Frederiksberg Hovedbibliotek
Solbjergvej 23
2000 Frederiksberg
LokaleForedragssalen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Frederiksberg-København

Kursusdage

10-10-2019 Torsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.