Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

René Nielsen
Ledige pladser

HALV MAND - HELT MENNESKE - HISTORIEN OM EN MIRAK

Ved spørgsmål ring til 65 31 72 77

Tænk det utænkelige. At vågne op på et sygehus og ved selvsyn konstatere, at begge dine ben er væk. Et scenarie, der får dagligdagens udfordringer, forandringer og små konflikter til at blegne.

Det utænkelige blev virkeligheden for René Nielsen. I dette inspirerende foredrag fortæller han om sit livs vigtigste erkendelse - nemlig den, at han aldrig nogensinde ville få sine ben tilbage. Uanset hvad han gjorde, uanset hvem han bebrejdede, uanset hvor meget bitterhed han kunne mobilisere.

I et humoristisk og tragikomisk foredrag sættes forandringsbegrebet på spidsen. Hvordan erkender vi som menneske og medarbejder, at intet nogensinde vil blive som tidligere - at plejer for alvor er død?
Populært sagt kan man sige, at dette er det ultimative foredrag, når det drejer sig om at få mennesker til at møde og håndtere forandringer for efterfølgende at skabe endnu stærkere resultater. Vi bliver ikke født forandringsparate - det er noget vi selv skal vælge at være.

Oplev et fantastisk foredrag, der blander humor og alvor. René Nielsen tager udgangspunkt i sin egen usædvanlige historie, og for ham er intet umuligt - hvis blot man har den rigtige indstilling og er motiveret.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 16-09-2019, kl. 19:00

Ugedag Mandag
Holdnr93902
Adresse Kulturmaskinen
Farvergården 7
5000 Odense C
LokaleFrølageret
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Odense & Nordfyn

Kursusdage

16-09-2019 Mandag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.