Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Mia Bang Nedergaard
Ledige pladser

Krop og skam

Ved spørgsmål ring til 69 16 06 00

Skam har længe været et populært emne i den vestlige verden, og ordet optræder i nyhederne, i forskning og i fiktionen. På samme tid er vi yderst opmærksomme på kroppen og vi er hurtige til at dømme vores egen krop som enten forkert, for tyk eller for grim, samtidig med at vi kokllektivt stempler bestemte kroppe som abnorme og uønskede. men hvorfor egentlig?

At ikke leve op til kropsidealet er for mange forbundet med skam. Derfor vil dette foredrag give en indføring i skamfølelsens psykologiske effekt, kropsskam og stigmatisering af den normafvigende krop. Via gennemgang af bla.a. kropsidealernes kulturhistorie, mediernes kropsdiskurs og den stereotype fremstilling af kroppen vil Mia Bang Nedergaard afdække, hvordan alt dette bidrager til stigmatiseringen af den tykke krop.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 30-09-2019, kl. 19:00

Ugedag Mandag
Holdnr19100
Adresse AOF Østfyn - Aktivitetshuset
Sprotoften 1, - 1
5800 Nyborg
LokaleLokale 2
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Center Odense

Kursusdage

30-09-2019 Mandag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.