Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Jens Kruhøffer
Ledige pladser

Film og debat

Ved spørgsmål ring til 72 13 23 01

HOME er en bjergtagende og chokerende fransk dokumentarfilm fra 2009, der sætter spot på, hvordan menneskeheden truer jordens øko-system. Den viser mangfoldigheden af livet på vores klode, og er speaket af Glenn Close.
HOME blev filmet i forskellige faser, og er næsten udelukkende sammensat af luftfotografier af forskellige steder på Jorden. I mere end atten måneder fløj instruktør, kameramand, kameraingeniør og pilot i en lille helikopter gennem regioner i over 50 lande, for at færdiggøre filmen. 448 timers optagelse er blevet til 90 minutters bjergtagende dokumentar om vores ”hjem”, Jorden.
På denne aften i BoxTown (et bæredygtigt oplevelsescenter i Aalborg) viser Rejsebiografen HOME på det store lærred og med den store lyd – en filmisk oplevelse er i vente og naturligvis er popcorn med i prisen.
Og efterfølgende vil Jens Kruhøffer, BoxTowns bestyrelseformand, være igangsætter på en debat om, hvordan Joden og klimaet har det nu, 10 år efter at HOME satte et særligt fokus på menneskets indflydelse på klodens økologiske balance.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 05-06-2019, kl. 19:00

Ugedag Onsdag
Holdnr19-0634
Adresse Box Town
C.A.Olesens Gade 1
9000 Aalborg
LokaleForedrag
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nordjylland

Kursusdage

05-06-2019 Onsdag 19:00  -  21:30

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.