Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Rasmus Tantholdt
Ledige pladser

Foredrag om krig og korrespondance

Ved spørgsmål ring til 72 13 23 01

I dette foredrag fortæller Rasmus Tantholdt om alt det, han har oplevet som korrespondent for TV2 siden 2003. Han beretter bl.a. om krigene i Afghanistan og Irak, Islamisk Stat og Det Arabiske Forår – om de mænd, børn og kvinder der bliver efterladt i et enormt kaos. Rasmus’ fokus i foredraget er det menneskelige. Selv stiller han sig spørgsmålet: Hvor mange katastrofer kan man stå midt i uden at gribe ind?Foredraget er baseret på bogen ”Med åbne øjne” fra 2018, som han har skrevet i samarbejde med Andreas Fugl Thøgersen. - herunder en beskrivelse af bogen:MED MENNESKESMUGLERE i Agadez. På tomandshånd med Bashar al-Assad i en villa i Damaskus. I centrum af et sønderskudt Mosul, få timer efter byen blev revet ud af Islamisk Stats greb. Til bryllupsfest i det svært tilgængelige Nordkorea. I hælene på de amerikanere, der løftede Donald Trump ind i Det Hvide Hus. Med tapre drenge i Aleppos udbombede gader. På jagt efter den russiske folkestemning. Og midt i optøjer i Jerusalem. Rasmus Tantholdt rejser ind i verdenshistorien, mens den bliver til. Han opsøger krige og konflikter for at fortælle om de kvinder, mænd og børn, der står midt i dem. Den journalistiske ambition, både i hans mangeårige virke som udenrigskorrespondent for TV 2 og i hans bøger, er at gå til alt og alle med åbne øjne og give plads til forskelligartede stemmer, især dem, vi ikke hører så ofte.

Foredraget laves i samarbejde med Jammerbugt Bibliotekerne, AOF og LOF, Menighedsrådene i Brovst, Lerup-Tranum, Torslev-Øster Svenstrup, Øland-Langeslund

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 27-02-2019, kl. 19:00

Ugedag Onsdag
Holdnr849-0002
Adresse Brovst Sport og Kulturcenter
Damengvej 2
9460 Brovst
Lokalesalen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nordjylland

Kursusdage

27-02-2019 Onsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.