Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Kristian Bech
Ledige pladser

Kristian Bech - Fra strømer til TV

Ved spørgsmål ring til 46 35 58 95

Kristian fortæller om sin vej ind i dansk politi, om tiden i politiet, lige fra sjove oplevelser til de mere skræmmende og hjerteskærende episoder fra 12 år som politiassistent. Via eksempler fortæller han, hvordan livet som gadebetjent foregår, ligesom han kommer ind på arbejdet som observatør i en af politiets overvågningsenheder.

Hvordan det gik op for ham, at den opgave der fyldte mest for ham i hans år på patrulje, var den opgave de fleste betjente frygter allermest - underretninger om dødsfald. Hvordan føles det, når man som betjent tager den tunge gang hen mod en familie, der om lidt skal have at vide, at deres søn er død. Underretningerne tog hårdt på Kristian, der havde sin helt egen tilgang til det at underrette.

Endelig fortæller Kristian, hvordan han tog sit job op til overvejelse, og i en alder af 38 besluttede at vende op og ned på sit arbejdsliv. På blot et år gik Kristian Bech fra at være politiassistent i en af politiets observationsgrupper, til at stå som vært på et af TV2's ældste og mest hæderkronede programmer, Station 2.

Foredraget er fyldt med humor, men også alvor når ubehagelige emner berøres. Det handler om at turde være sig selv, uanset hvilken opgave man måtte stå med.

Foredraget afholdes i området ved Café Peace of Cake.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 03-04-2019, kl. 19:30

Ugedag Onsdag
Holdnr196508
Adresse ROs Torv
Københavnsvej 29
4000 Roskilde
LokaleInfo i kursusbeskr.
Holdtimer1,5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Roskilde

Kursusdage

03-04-2019 Onsdag 19:30  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.