Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Lærer
Ledige pladser

Lære at lytte til klasssik musik

Ved spørgsmål ring til 43 53 00 93

Lær at lytte til klassisk musik

Kunne du også godt tænke dig at kunne forstå den klassiske musik bedre, så du får det optimale ud af at lytte til alle de store komponister såsom Vivaldi, Brahms og Mozart om vi i dag vil koncentrere os om. Du har nu muligheden, når organisten Katrine Immerkjær Kristiansen ved Brøndby Strand Kirke lærer os at lytte til ”hysteriske lyde” og forvandler dem til liflig musik. Vidste du f.eks., at ”kom maj du søde milde” er skrevet af Mozart. Du kan glæde dig til en eftermiddag i musikkens favn.
Allerede knapt fyldt 10 år begyndte Katrine at spille på Kirkeorgel og som 13-årig spillede hun sin første gudstjeneste. Hun er konservatorieuddan-
Net, er bachelor med efterfølgende kandidateksamen. Hun har tumlet mange af de største instrumenter i landet – kirkeorglerne på land og i by.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 04-04-2019, kl. 14:00

Ugedag Torsdag
Holdnr19-0143
Adresse Café 13
Kisumparken 2
2660 Brøndby Strand
LokaleKisumparken 2
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Brøndby

Kursusdage

04-04-2019 Torsdag 14:00  -  16:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Flere kurser