Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Line Bloch
Ledige pladser

Sådan knækker man et menneske

Ved spørgsmål ring til 70 20 23 77

'Da det ringede ud til spisefrikvarter, gjorde jeg som jeg plejede. Jeg skyndte mig at få fat i min madpakke i min taske, inden mine mobbere kylede min taske ud af vinduet, hvor den ville lande som den plejede, i skolegårdens hinkerude, hvor meningen så var at jeg skulle ydmyges ved at gå og samle mine ting sammen, mens de andre morede sig. De dage jeg nåede at få fat på madpakken, fik jeg frokost. Så måtte tasken vente med at blive hentet. Min frokost spiste jeg ude på en bagtrappe som kun rengøringspersonlaet brugte. Dette udspillede sig i 5. klasse. Men det var startet mange år før. Jeg havde ellers glædet mig til at starte i skole, som de fleste børn jo gør. Og det var også både sjovt og spændende den første tid, og med det mener jeg de første 2 uger. Derfra startede mit liv i helvede.'

Et foredrag der er vedrørende og skræmmende for både børn og voksne.

Hvad er mobning?
Hvordan føles det at være jagtet vildt hver eneste dag, så meget at det fortsætter i drømmene?

Line arbejder i dag med børn og gør hvad hun kan for at historien IKKE skal gentage sig. Men det er svært og kræver at hun konstant har øjne og ører på stilke.

Få historien om hendes skoletid, og hør hvad du skal være opmærksom på, hvis du vil have en chance for at stoppe mobning.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 25-02-2019, kl. 17:00

Ugedag Mandag
Holdnr711911907
Adresse Petersmindeskolen
Petersmindevej 25
7100 Vejle
LokaleSalen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vejle-Fredericia

Kursusdage

25-02-2019 Mandag 17:00  -  19:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Flere kurser