Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Bente Klarlund
Ledige pladser

Gå, så går det nok

Ved spørgsmål ring til 70 20 23 77

Professor Bente Klarlund, som i efteråret udgav: GÅ-BOGEN.
Når du går, nedsætter du din risiko for 35 forskellige sygdomme herunder kræft, demens og hjertesygdom. Er du syg, kan du i nogle tilfælde gå dig rask. Gåture er også et middel i kampen mod depression, stress og angst. I snit kan en 30-årig kvinde, der ikke bevæger sig i det daglige, regne med at leve godt fire et halvt år længere, hvis hun begynder at gå 30 minutter hver dag. For en mand er gevinsten 3 år.

Foredraget går på 3 ben - det fysiske, det mentale og det eksistentielle. Mange store tænkere giver udtryk for, at der er en særlig friskhed i den tanke, der er frembragt, mens kroppen er i bevægelse. Nietzsche siger: "Det er når man går, de store tanker kommer". Musklerne taler til hjernen, når vi går. En gåtur sætter gang i en masse hjernehormoner og musklerne udskiller stoffer til blodet, der kan kommunikere med alle vores organer. Du kan gå dig gladere, mere kreativ og til en bedre hukommelse. Hukommelsescenteret i hjernen vokser, når du går, og du husker derfor bedre.

Har du også lyst til en gåtur? Så se arrangementet med både Heidi og Bente, der starter kl. 17.00.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 04-04-2019, kl. 19:00

Ugedag Torsdag
Holdnr711911905
Adresse Vejle Bibliotek
Villy Sørensens Plads 1
7100 Vejle
LokaleSalen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vejle-Fredericia

Kursusdage

04-04-2019 Torsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.