Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Anne Lise Marstrand-Jørgensen
Ledige pladser

En flod skal være i bevægelse

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Som 12-årig fik Anne Lise Marstrand-Jørgensen diagnosen depression af en psykiater, der satte hende i medicinsk behandling. I en alder af 20 år mente samme psykiater, at hun skulle forberede sig på at tage medicin resten af livet. På det tidspunkt tog hun sagen i egen hånd, trappede helt ud af medicinen og undersøgte i stedet mulighederne for alternativ behandling og terapi.
Anne Lise Marstrand-Jørgensen har det godt i dag. En del af hemmeligheden er, at hun har lært sig selv at kende i alle de år, hvor hun har måttet leve med, at mørket findes som en lurende mulighed og en truende afgrund. Hver dag rummer sin egen disciplin, etableret for at holde sindet i vater. Hendes personlige opskrift lyder i al sin forsimplede enkelthed således: Meditation, åndelig disciplin, fysisk træning, kunst og at rette blikket mod verden i stedet for kun mod sig selv.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 01-04-2019, kl. 19:00

Ugedag Mandag
Holdnr191031
Adresse Medborgerhuset
Taastrup Hovedgade 71
2630 Taastrup
LokaleSalen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

01-04-2019 Mandag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Niveau Alle
Målgruppe Alle

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.