Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Eva Zelander
Ledige pladser

Tilbage til naturen

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Kunne du tænke dig at høre om de gavnlige effekter, som det har på både dit immunforsvar, dit humør, dit stress-niveau, dit helbred og din kreativitet at opholde sig i naturen? Så vil du ikke gå forgæves til
foredraget "Tilbage til naturen". Eva Zelander fortæller med smittende engagement om både de teorier og den videnskabelige dokumentation, der findes om alle de mange måder, vi kan få det bedre på ved
at inddrage naturen i vores hverdag. Alt sammen krydret med hendes personlige erfaringer fra at have arbejdet med emnet i en årrække.
Du vil blandt andet få:
o Indblik i de otte oplevelseskarakterer, der findes i naturen, og hvilke af dem, der giver dig de bedste muligheder for at styrke dit helbred og for at finde ro og velvære.
o Ideer til, hvordan du kan finde dit eget sted i naturen, hvor du kan trække dig tilbage fra hverdagens stress og jag og opleve naturens kravfrihed.
o Forslag til, hvordan du kan indrette haven og hjemmet, så naturens gavnlige virkninger kan forstærkes.

Foredraget handler også om, hvordan naturen kan hjælpe dig med at blive mere nærværende i nuet og blive bedre til at sanse det, der er lige omkring dig her og nu, i stedet for, at du befinder dig et andet sted i tankerne og kun halvt registrerer dine omgivelser.
Når du bliver opmærksom på dine sanser, åbner du også lettere op for din kreativitet og din mulighed for at spejle dig selv og dit liv i naturen -
For som Eva Zelander siger: "Du er selv en del af naturen - og ved at opholde dig i naturen, som er vores oprindelige og naturlige habitat, vil du også kunne lære noget om dig selv."
Foredraget er fyldt med smukke billedeksempler på forskellig slags dansk natur, og formen er åben, personlig og varierer mellem formidling af viden, spørgsmål fra tilhørerne og udveksling af erfaringer og oplevelser med at bruge naturen.Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 06-03-2019, kl. 19:00

Ugedag Onsdag
Holdnr191027
Adresse Taastrup Kulturcenter
Poppel Allé 12
2630 Taastrup
LokaleLokale 3
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

06-03-2019 Onsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Niveau Alle
Målgruppe Alle
Forudsætninger Eva Zelander er uddannet landskabsarkitekt, psykoterapeut og mindfulness- instruktør. Hun har mange års erfaring i at afholde mindfulnesskurser i naturen, lige som hun underviser andre mindfulness-instruktører i, hvordan man kan inddrage naturen for at opnår et liv med større livsglæde og mindre stress. Eva er forfatter til bogen Mindfulness i naturen, der vil være til salg med rabat i forbindelse med foredraget.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.