Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

"Berith Siegumfeldt er sygeplejerske og psykologisk rådgiver. Ydermere er hun foredragsholder og forfatter til bogen: Hjælp barnet ud af narcissistens magt - en guide til forældre og andre voksne (Forlaget Lindhardt og Ringhof 2018). Berith har specialiseret sig i den narcissistiske personlighedsforstyrrelse og i det narcissistiske offersyndrom. Hun er derfor en kvalificeret hjælp til mennesker, der er- eller har været udsat for en narcissist eller psykopats brutale adfærd i både psykisk og fysisk forstand. Hun er samtidig en god sparringspartner for pårørende, som oplever en nærtstående person blive manipuleret med og hvor personen ikke selv kan se, at den er helt gal. Sådan er det, når man fanges i en narcissists spind. Ofret har ikke en chance for at genneskue, hvad det er, der foregår. Man kan kalde det en slags hjernevask. I de mange år som sygeplejerske har Berith stiftet bekendtskab med rigtig mange mennesker. Arbejdet har ikke kun været brækkede arme og ben. Det har også i stigende grad handlet om mennesker med store bekymringer og sår på sjælen. Overvejende mange af dem var netop ofre for narcissistiske og psykopatiske overgreb fra personer, som de troede ville dem det bedste, men som istedet har haft en helt anden agenda for egen vindings skyld. Hun har selv en del erfaringer fra livets skole. Siden hun var barn, har hun kendt til narcissismens mørke sider. Hun er selv vokset op med en voldelig og narcissistisk far, og ved derfor, hvad det vil sige at være gidsel i en opvækst, hvor hun skulle forsøge at beskytte sin mor og samtidig prøve at gyde olie på vandene for at stoppe og undgå sin fars raseri og tyranni. Den dag Beriths mor endelig krævede skilsmisse, brændte deres hus om natten og hun døde i branden. I 2011 forlod Berith sit job som sygeplejerske, fordi hun ville være rådgiver for de mennesker, som er ofre for narcissisme. Det er forholdsvis ukendt for mange, hvad narcissisme er og hvordan man håndterer det. Derfor er det vigtigt at hjælpe så mange mennesker som muligt med at genkende en narcissist."

Læs mere

Berith Siegumfeldt
Venteliste

Sådan manipuleres du af narcissister og psykopater

Ved spørgsmål ring til 65 31 72 77

Sådan manipulerer narcissister og psykopater med dig

Det kan være svært at gennesmskue, hvad der foregår, når du er udsat for en narcissist. Kom og bliv klogere omkring dette emne, når mediekendte Berith Siegumfeldt fortæller om narcissistens væsen.

Denne aften vil hun komme med eksempler på, hvilke manipulationsmetoder narcissister og narcissistiske psykopater bruger og hvordan de udnytter dig, ligesom du vil få løsningsmetoder og retningslinjer, som hjælper dig med at håndtere problemer med narcissister på bedst mulig vis.

Du vil få svar på:
- Hvilke kendetegn, der afgør om en person er narcissist.
- Hvilke typer, der findes og kendetegnene på de forskellige typer.
- Hvilke personer narcissister og psykopater især udvælger som deres ofre.
- Hvordan du kommer videre, hvis du har været udsat for narcissistisk overgreb.
- Hvad du især skal være opmærksom på, hvis du deler børn med en narcissist eller narcissistisk psykopat.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 25-02-2019, kl. 19:00

Ugedag Mandag
Holdnr92906
Adresse Kulturmaskinen
Farvergården 7
5000 Odense C
LokaleFrølageret
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Odense & Nordfyn

Kursusdage

25-02-2019 Mandag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.