Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Birgitte Zacho
Ledige pladser

Michael og Anna Ancher

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

- et kunstnerægteskab

Anna og Michael Ancher mødte hinanden, da han som ung kunstner kom til Skagen for første gang. De blev gift og bosatte på Skagen, hvor de blev det faste omdrejningspunkt for kunstnerkolonien. Deres hjem dannede rammen om festligt samvær med de mange andre kunstnere, der kom til Skagen. Men det var også rammen for et enestående arbejdsfællesskab i en tid, hvor mange ellers mente, at kunst ikke var noget for kvinder. Her skabte de hvert deres bud på, hvordan den moderne kunst kunne skildre virkeligheden i årene omkring det moderne gennembrud, hvor den tidligere generations kunst blev dømt gammeldags og uinteressant. Hun med sine radikalt nye måder at bruge farverne på - Han med sine realistiske skildringer af fiskerne.


Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 02-04-2019, kl. 19:00

Ugedag Tirsdag
Holdnr191011
Adresse Taastrup Kulturcenter
Poppel Allé 12
2630 Taastrup
LokaleLokale 3
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

02-04-2019 Tirsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Niveau Begyndere
Målgruppe Alle
Forudsætninger Jeg er uddannet kunsthistoriker og underviser på Folkeuniversitetet og holder foredrag i hele landet. Jeg har været ude så forskellige steder som kirkehøjskoler, økonomikonferencer, museer og folkebiblioteker og har stor erfaring med at ramme et bredt publikum.For mere information om mig og mine foredrag henviser jeg til min hjemmeside www.birgittezacho.dk, hvor i også kan se andre emner.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.