Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Pelle Hvenegaard
Ledige pladser

Kære Zoe Ukhona

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Med udgangspunkt i sin bog, "Kære Zoe Ukhona", fortæller Pelle Hvenegaard ærligt og rørende om, hvordan der er plads til det humoristiske og om de seks år, der gik fra første gang han og Caroline mødte hinanden på en blind date og instinktivt vidste, at de skulle være forældre sammen, til de første gang holdt deres lille adoptivdatter i armene i Pretoria i Sydafrika.
Det er en fortælling om at have prøvet det meste, om at have rejst i store dele af verden og om at have bevæget sig på alt fra de virkelig bonede gulve til livets skyggesider og samtidig at have opnået rigtig meget af det, mange umiddelbart forbinder med lykken, nemlig berømmelse, anerkendelse, indflydelse, penge, frihed til at gøre hvad man vil osv. og så alligevel føle, at der mangler noget, at det hele er tomt. Hvordan det er at vide, at lykken ligger i at blive far og så ikke kunne finde kvinden at blive det med - og når det så endelig lykkes, så sker der ikke noget.
Storken kommer aldrig flyvende. Det handler om, hvordan det er at gennemgå benhårde fertilitetsbehandlinger og om, hvor slidsomt det er at gå rundt i næsten to år, hvor du hver dag kan blive ringet op og få at vide, du er blevet far - uden at det sker. Og så selvfølgelig slutteligt, hvordan det er, når opkaldet endelig kommer og ikke mindst, hvordan det er endelig at holde sin lille pige i armene efter så mange års higen.
Foredraget henvender sig naturligvis til folk, der kæmper med fertiliteten, men samtidig også til nogen, der kender nogen der gør det og slutteligt til alle, der har lyst til at høre et forfriskende og inspirerende bud på, hvor lykken kan ligge, og hvordan man kan prioritere i livet.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 14-03-2019, kl. 19:00

Ugedag Torsdag
Holdnr191004
Adresse Glostrup Bibliotek
Kildevældets Allé 5
2600 Glostrup
LokaleSe opslag
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

14-03-2019 Torsdag 19:00  -  21:15

Faktaoplysning

Niveau Alle
Målgruppe Alle

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.