Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Christine Feldthaus
Ledige pladser

Er moderne fællesskaber andet end "SOME"

Ved spørgsmål ring til 86 43 00 00

Er moderne fællesskaber andet end - SOME (Sociale medier)? v/Christine Feldthaus

Skal man tro medierne, så er vi truende tæt på at være en samling mobiltelefonafhængige, facebook-hungrende ego’er, der sidder med blikket stift rettet mod det næste ”like” på sociale medier! Vi skal på mindfulness-kurser for at lære at være nærværende og til stede i den virkelige verden - og en stor del af vores sociale aktivitet foregår i cyberspace. Men er det nu også sandt?
Kom og hør Christine Feldthaus fortælle om, hvordan det går med de moderne fællesskaber, hvad vi samles om, og hvordan det går med kollektive idéer i Danmark. På basis af tv-serien So F***ing Special dykker hun ned i fællesskaberne og giver smagsprøver på, hvordan danskerne mødes og dyrker sig selv og samværet med andre.

Livstilsekspert, foredragsholder og kommunikationsrådgiver Christine Feldthaus leverer morsomme og autentiske foredrag, der fylder salene og får folk op af stolene. Gå hjem med et stort smil på læben efter en inspirerende aften i selskab med en skarp Christine Feldthaus.

Som foredragsholder er Christine Feldthaus et naturtalent, som gerne tager udgangspunkt i egne erfaringer. Du får en nærværende formidler, der taler åbent og ærligt om tabuer.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 13-03-2019, kl. 19:00

Ugedag
Holdnr13711
Adresse Hadsten Idræts- Og Kulturhus Sløjfen
Evald Tangs Allè 45
8370 Hadsten
Lokale
Holdtimer6
Antal mødegange1
AfdelingAOF Favrskov

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.