Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Cecilie Frøkjær
Ledige pladser

Cecilie Frøkjær - Frøkjær og Fruen

Ved spørgsmål ring til 86 81 21 00

DER KAN KUN KØBES BILLETTER VIA JYSK MUSIKTEATER
TILMELDING HER: http://www.jmts.dk/arrangementer/cecilie-frokjaer-foredrag


Cecilie Frøkjær og Lise Nørgaard er blandt landets mest kendte og beundrede kvinder, og begge har med humor og vid begejstret flere generationer.
Senest er de sammen udkommet med den bedst sælgende interviewbog "Fruen kommer i dag," der med indlevelse og livsglæde skildrer Lise Nørgaards lange og ekstraordinære liv. Siden har samarbejdet udviklet sig til et nært venskab, som den populære tv-vært og forfatter Cecilie Frøkjær nu åbner op for i et nyt foredrag.

"Frøkjær og Fruen" tager udgangspunkt i Lise Nørgaard, en elsket, feteret og vital kvinde, der lige er rundet de 100 år og lever efter devisen: "Vi skal have det hele med."
Cecilie fortæller med sin sædvanlige charme om det sjove og lærerige venskab - og om Lises strategier til at opnå et langt, værdigt og tilfredsstillende liv. Foredraget vil fokusere på, hvad Cecilie har lært af sit makkerskab med "Fruen", men også hvad vi alle sammen kan lære af Danmarks mest imponerende pensionist.

Glæd dig til et underholdende, livsbekræftende og tankevækkende foredrag om visdom og venskab mellem to kvinder fra hver sin generation.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 06-12-2017, kl. 19:00

Ugedag Onsdag
Holdnr17-12035
Adresse JYSK Musikteater
Papirfabrikken
8600 Silkeborg
LokaleStore sal
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Silkeborg Aftenskole

Kursusdage

06-12-2017 Onsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.