Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Arne Woythal
Ledige pladser

"Drabsefterforskning - Virkelighed eller Fiktion?"

Ved spørgsmål ring til 20 40 42 10

Arne Woythal er kriminalassistent og har i mere end 20 år beskæftiget sig med drabsefterforskning. Han har været ansat i Gladsaxe Politis afd. A, Rejseholdets Drabssektion og siden 2007 I Københavns Vestegns Politis Personfarlig Kriminalitet. Han har i sin lange karriere i politiet været med til at efterforske nogle af de mest spektaktulære forbrydelser. Blandt andet æresdrabet i Slagelse på Gazala Khan og Tønder-sagen. I sin tid i drabsafdelingen i Gladsaxe Kriminalpoliti var Arne Woythal med til at efterforske et dobbetdrab i Herlev, der resulterede i, at der for første gang i Danmarkshistorien blev afsagt to livstidsdomme til gerningsmænd i samme sag.

Arne Woythal har også i to omgange været udsendt som rådgiver for højtstående kriminalpolitichefer i Afghanistan.

Sideløbende med sin aktive karriere som drabsefterforsker ved Københavns Vestegns Politi har Arne Woythal skrevet kriminalromanen De Dræbtes Advokat.

Romanen er forfatterens bud på en realistisk og troværdig kriminalroman.

I sit foredrag "Drabsefterforskning - Virkelighed eller Fiction?" tager Arne Woythal udgangspunkt i romanen og kommer ind på politiets efterforskningsarbejde, afhøringsteknik, retsmedicin, kriminalteknik og ikke mindst DNA-registrering.

I foredraget fortæller Arne Woythal levende om sin karriere og tager dig med ind i forbrydelsens verden, hvor du får et indblik i det minutiøse arbejde, der ligger bag drabsefterforskning.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 30-01-2018, kl. 19:00

Ugedag Tirsdag
Holdnr181-903
Adresse Grønnegades Kaserne
Grønnegade 10
4700 Næstved
LokaleMusikstalden
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Næstved og Susålandet

Kursusdage

30-01-2018 Tirsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Forudsætninger Der serveres kaffe & kage i pausen.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.