Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Anders Agger
Venteliste

"DET MÅ GERNE GØRE LIDT ONDT" v/Anders Agger

Ved spørgsmål ring til 86 43 00 00

”DET MÅ GERNE GØRE LIDT ONDT”

Anders Agger fra DR har i flere år bevæget sig ind og ud af miljøer, hvor der ofte er noget på spil: Fra 11-årige kostskolebørn på Herlufsholm … over døende på et hospice i Vestjylland … via heavy metal kliken i den nordvestjyske by, Agger … og til den kommende konge på Amalienborg.
Det er der efterhånden kommet flere prisbelønnede dokumentarprogrammer ud af.

I foredraget tager Anders Agger sine tilhørere med helt ind i kulissen. Ind til alle de lavpraktiske, etiske og moralske overvejelser, der er, inden man udsætter sine medvirkende og seerne for et pro-gram i bedste sendetid.
Alting har sin tid, når Anders Agger holder en af sine populære foredragsaftner. Publikum skiftevis griner, er musestille og bliver meget rørte, når Anders Agger med stor indlevelse, humor og selvironi fortæller om sine unikke oplevelser ved at lave tv-reportager.…
Anders Agger kommer rundt - både geografisk og i livets udkanter. Oplev 51 årige Anders Agger og få en anderledes og meget eftertænksom oplevelse med hjem, mens du også har et lille underfundigt smil på læben.
Anders Agger vandt i 2015 kategorien DR’s bedste dokumentar gennem de sidste 90 år for dokumentarserien ”Sømanden og juristen - historier fra et hospice, samt i 2015 prisen som ”Årets værtskollega” fordi ”han får den personlige, nærværende historie gravet frem og fortalt så fint, medlevende og uden snageri - uanset om det er en flygtning i en umulig situation i Hanstholm, bunden af Lolland eller topledelsen i Vestas”.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 07-12-2017, kl. 19:00

Ugedag
Holdnr13681
Adresse Hadsten Idræts- Og Kulturhus Sløjfen
Evald Tangs Allè 45
8370 Hadsten
Lokale
Holdtimer6
Antal mødegange1
AfdelingAOF favrskov

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.