Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Ledige pladser

Prinsen af Egypten - musical på DKT

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Prinsen af Egypten er historien om Moses og hans bror Ramses, der blev Farao af Egypten, og om et folk, der ændrede dem begge for altid. Om hittebarnet, der blev prins og siden landflygtig for endelig at vende tilbage til Egypten og føre sit folk ud af slaveriet i Egypten og mod det forjættede land Kanaan. En helt fantastisk musical med flotte kulisser og kostumer samt et imponerende orkester. I pausen serveres en sandwich og 1 glas vin/1 sodavand. Forestillingen er velegnet for børn fra 7 år.
Venligst oplys antallet af børn, der skal deltage i arrangementet af hensyn til traktementet.
Stort flot program indgår i arrangementet. Billetterne udleveres på arrangementsdagen af AOF repræsentant.Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 23-06-2019, kl. 14:30

Ugedag Søndag
Holdnr923093
Adresse Det Kongelige Teater
Kgs. Nytorv
1050 København K
LokaleForhal, Kgs. Nytorv
Holdtimer0,5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

23-06-2019 Søndag 14:30  -  17:30

Faktaoplysning

Bemærk OBS: prisen for 1 barn under 18 års deltagelse er 675 kr.. Gæsteoptræden med stjernerne fra Fredericia Teater: Arrangementet omfatter gode billetter til musicalen på Det Kgl. Teaters gamle scene. I pausen serveres 1 glas vin/sodavand samt en kyllingesandwich. OBS:Tilmelding og betaling er bindende fra 6 uger før arrangementet.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.