Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Venteliste

Mød mig på Cassiopeia med Lone Hertz

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Romantik, komik og evergreens. I den kendte og elskede operette-komedie Mød mig på Cassiopeia vikles Olympens guder og teatrets folk ind i hinanden og svøbes i både romantik og stjernestøv. På Alhambra Teatret har komponist Berger svært ved at finde inspiration til at færdiggøre sin seneste musical. Og med både teatrets direktør og sin ekskone - teatrets primadonna - på nakken, er han ved at give op, da han får kærkommen hjælp fra musikkens muse. Musikkens muse gjorde det også godt, da Kai Normann Andersen komponerede sangene til "Mød mig på Cassiopeia". Mange kan nynne med, når den enlige lille muse har det sværer' end man tror- når den erotiske tante og selveste Zeus opfordrer til at gå ud og gå en tur- når der flyves med ud i det himmelblå- når det forelskede par tager den allersidste dans, før de går hjem- og når hele byen sang, da Titina gik til bal. "Mød mig på Cassiopeia" klinger af sjæler efter sjæler, hit efter hit, som får eroterne til at flagre på scenen, og - hvem ved - måske også temperaturen til at stige og latteren til at gjalde i salen. Musikken er skrevet af Kai Norman Andersen, og i hovedrollerne møder vi bl.a. Amalie Dollerup, Christopher Læssøs, Carsten Svendsen, Lone Hertz og Trine Gadeberg.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 28-02-2019, kl. 16:45

Ugedag Torsdag
Holdnr923083
Adresse Folketeatret
Nørregade 39
1165 København K
LokaleStore scene
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

28-02-2019 Torsdag 16:45  -  22:00

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter 3 -retters middag med vin og kaffe i 1950-er stil. Møde med Lone Hertz, der laver intro til forestillingen. Herefter musicalen Mød mig på Cassiopeia med A-billetter. OBS:Tilmelding og betaling er bindende fra 6 uger før arrangementet.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.