Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Arrangeret Af Pia Mengel
Ledige pladser

Et Folkesagn - ballet på Opera Holmen

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Et Folkesagn er en romantisk ballet i tre akter skabt af den danske koreograf og balletmester August Bournonville i 1854. I ovennævnte ballet præsenteres vi på ægte guldaldervis for spændingerne mellem vores verden og den dæmoniske, farlige underverden. I balletten kulminerer det ukendte og dunkle med glæden, lyset og harmonien. Under forestillingen kan vi glædes over musikken, der er skrevet af Niels W. Gade og J.P. Hartmann, samt over Den Kongelige Ballets dygtige dansere- voksne såvel som børn. Arrangementet begynder med introduktion til balletforestillingen af en balletkyndig fra Operaen og i pausen serveres et glas vin og en sandwich.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 06-06-2020, kl. 11:20

Ugedag Lørdag
Holdnr2023633
Adresse Opera Holmen
Ekvipagemestervej 10
1430 København K
LokaleVed AOF´s skilt
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

06-06-2020 Lørdag 11:20  -  14:30

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter: en introduktion til balletforestillingen af en balletkyndig fra Operaen på balkon-etagen (ca. ½ time før forestillingen), gode billetter til balletten og i pausen serveres et glas vin og en sandwich. OBS: tilmelding til og betaling for teaterarrangementer er bindende fra 6 uger før arrangementsdatoen.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.